Marieke van Buuren-Bijl

Marieke van Buuren-Bijl

Ik heb het enorm naar mijn zin in de praktijk; het team is hecht en gezellig en dat maakt het een fijne werksfeer. Iedereen houdt er, net als ik, van dat de zorg voor de zwangeren echt goed geregeld is. Hierin vullen we elkaar graag aan.

Sinds 2011 ben ik onderdeel van Zwanger & Zo,sinds 2013 ben ik mede-eigenaar van de praktijk en in 2015 heb ik mijn opleiding als echoscopist afgerond.

In 2021 ben ik zelf moeder geworden van mijn zoontje Oliver! Ik ben een enorm fan van badbevallingen en ben mijn eigen bevalling ook in bad begonnen. Hier kun je me alles over vragen!

Wat ik zo mooi vind aan de verloskunde?

Het mooiste aan het werk als verloskundige vind ik het leren kennen van de aanstaande ouders en hun begeleiden in hun pad naar het ouderschap. De geboorte van het kindje is iedere keer weer zo'n prachtig en intiem moment. Ik voel me steeds weer vereerd dat ik daarbij mag zijn!
Als verloskundige heb je het voordeel dat je door de hele stad mag werken. Ik ben dol op de stad Rotterdam en tijdens mijn werk kom ik op de meest bijzondere en nieuwe plekken van Rotterdam. Hier geniet ik van!

In mijn vrije tijd ga ik wel graag uit de stad, de natuur in; kitesurfen, hiken of snowboarden doe ik dan graag.

Big-nummer: 29914417603