Cynthia Enthoven

Cynthia Enthoven

Als geboren en getogen Briellenaar heb ik na mijn afstuderen in 2013 toch besloten Brielle te verruilen voor het mooie Rotterdam. Ik werk sinds 2014 met veel plezier bij Zwanger & Zo en heb zo al honderden Zwanger&Zo baby’s op de wereld mogen zetten!

De meest bijzondere bevalling?

De meest bijzondere bevallingen die ik heb mogen begeleiden zijn die van mijn eigen zus. Maar elke bevalling heeft iets speciaals en ik vind het een eer om bij zo´n intiem moment aanwezig te mogen zijn.


Na mijn werk als verloskundige heb ik mijn passie gevonden in de echoscopie. Ik vind het belangrijk om mij als verloskundige te blijven ontwikkelen en daarom was het volgen van de opleiding tot structureel echoscopiste een mooie volgende stap. Ik vind de afwisseling tussen de medische echo’s en pretecho’s (geslachtsbepalingen) erg leuk. Ook kun je mij tegenkomen op het echohartjesspreekuur waarbij het mijn missie is om aanstaande ouders geruststelling te bieden in die eerste spannende maanden.


Opladen van al die mooie echo’s en bevallingen doe ik door met mijn hond door de duinen of over het strand te wandelen. Ook hardlopen vind ik leuk en mijn grootste prestatie is het finishen van de marathon van Rotterdam.
Ik ben trots op ons team omdat wij ondanks onze verschillende kwaliteiten dezelfde visie en werkwijze hebben. We zijn een hecht team waarbij iedereen op de hoogte is van wat er speelt binnen de praktijk. Iedereen is betrokken en oprecht geïnteresseerd in hoe het met onze cliënten gaat en ik hoop dat jullie dat merken zodra jullie bij ons de praktijk binnen stappen!

Big-nummer: 59917512503