HET TEAM VAN ZWANGER & ZO​

Wie staan er voor je klaar?

Voor persoonlijke en kundige begeleiding tijdens je zwangerschap, baring en kraamtijd ben je bij ons van harte welkom! Onze praktijk ligt achter Rotterdam Centraal. Hier wordt het spreekuur gehouden,  worden de echo’s gemaakt en cursussen gegeven. Vijf enthousiaste verloskundigen staan 24 uur per dag klaar om jullie te begeleiden. Lees de ervaringen van anderen op Zorgkaart Nederland.
Over ons
850_4009-Edit

Marieke van Buuren - Bijl

Verloskundige en echoscopiste

BIG: 29914417603

850_6635-Edit

Stèfanie Raven - Giesen

Verloskundige

BIG: 69909833803

850_6241-Edit

Cynthia Enthoven

Verloskundige

BIG: 59917512503

850_6518-Edit

Janna Prüst

Waarnemend Verloskundige

BIG: 59922426503

850_6334-Edit

Evi Gülich

Waarnemend Verloskundige

BIG: 79922240003

850_4073-Edit

Kelly Spoorendonk

Assistente
850_6400-Edit

Angelica Pattes

Assistente

Waar zijn wij
te vinden?

De praktijk is gevestigd aan de achterzijde van Rotterdam Centraal Station. De praktijk is goed bereikbaar met het OV (tram, metro, trein). In de gehele omgeving van de praktijk geldt betaald parkeren. Parkeerplaats station P&R Proveniersplein van Q-park ligt vlak achter onze praktijk. Aan de voorzijde van de praktijk, aan het Proveniersplein, zijn ook enkele parkeerplaatsen.

Services

Welke services bieden wij?

Bij Zwanger & Zo kan je terecht voor begeleiding van jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We werken bij Zwanger&Zo met een team van enthousiaste verloskundigen. Je kunt ervoor kiezen om de zwangerschapscontroles bij 1 vaste verloskundige te laten verrichten. Je kunt ook kiezen voor de flexibiliteit van controles op verschillende dagen, je ontmoet dan meerdere verloskundigen uit het team. De echo’s worden op dezelfde locatie gemaakt. Ook de zwangerschapsyoga en borstvoedingsbegeleiding vindt plaats op de praktijk. Vind je het fijn om tijdens de zwangerschap homeopatische begeleiding te krijgen? Ook dit is mogelijk! We zijn in de praktijk ervaren met het begeleiden van bevallingen thuis, maar ook komen wij graag in het geboortecentrum of Franciscus Gasthuis. Wil je graag in bad bevallen? Dit kan! De verloskundigen zullen tijdens de controles ondersteunen met het schrijven van een geboorteplan indien je dit fijn vindt. Na de bevallingen komen we aan huis voor de begeleiding van het kraambed. Heb je vragen over onze service? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

De echo’s vinden plaats op de praktijk. De eerste keer dat je je baby ziet is rond 8 weken zwangerschap! Wil je meer lezen over de echo’s, lees hier dan verder.

Tijdens de zwangerschap verrichten wij controles bij jou en de baby. Meer lezen? Klik dan hier

Advies

Heb je tussen twee afspraken door vragen of onzekerheden? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder!

Goed voorbereid de zwangerschap door, op weg naar de bevalling? Klik hier.

we leren je graag kennen

Neem contact op

Contact opnemen betekend niet dat je aan ons vastzit. We gaan graag samen jouw zwangerschap aan als het voor iedereen goed voelt.