Over ons

Klachtenregeling

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Daarom doen wij er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in de praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

Bespreek je klacht met de verloskundige

Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens niet tevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om met je te praten.

Schakel onze klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij zijn onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.
De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag via 088-0245123. Je kunt ook een email sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Voor meer informatie zie ook www.klachtverloskunde.nl

we leren je graag kennen

Neem contact op

Contact opnemen betekend niet dat je aan ons vastzit. We gaan graag samen jouw zwangerschap aan als het voor iedereen goed voelt.

  • Proveniersplein 5
    3033 EB Rotterdam