verloskundigen rotterdam

Over ons

Klachtenregeling verloskundigen

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Daarom doen wij er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in de praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Bespreek je klacht met de verloskundige Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens niet tevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om met je te praten. Schakel onze klachtenfunctionaris in Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij zijn onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag via 088-0245123. Je kunt ook een email sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl. Voor meer informatie zie ook www.klachtverloskunde.nl

Klachtenregeling echoscopisten

Vragen, klachten of complimenten? We horen graag van u! Samen met u willen we goede zorg en diensten aan u leveren, in een veilige en prettige omgeving. Als dat beter kan, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We zoeken samen naar een oplossing. Vindt u dat moeilijk of bent u niet tevreden over ons overleg?Dan kunt u een klacht indienen, bij ons of via een onafhankelijk klachtenfunctionaris. Het indienen van een klacht doet u via: Klacht&Company. Contactgegevens: ben@klachtencompany.nl of via 088 – 2341605. Heeft u een compliment? Bent u tevreden? Laat het ons dan ook weten of plaats een bericht op www.zorgkaartnederland.nl.

we leren je graag kennen

Neem contact op

Contact opnemen betekend niet dat je aan ons vastzit. We gaan graag samen jouw zwangerschap aan als het voor iedereen goed voelt.

Inschrijven

Register